Onödigt Vetande!  

Du SKA alltid skriva i min gästbok 

– Det är fullständigt onödigt men kul för mig att se vem som varit här och ”Tjuvtittat”.

 

Detta är min hemsida. Den innehåller absolut onödigt vetande. Går du vidare och klickar så är du nyfiken på mig eller annat onödigt vetande. Du gillar förmodligen att läsa deckare, thrillers, romaner och lyssna på musik. Du gillar första hand 60-tals musik med Beatles och Who i spetsen men även skiffle från 50-talet och Lonnie Donegan. Du gillar att titta i faktaböcker, uppslagsverk och att laga mat. Du gillar säkert att titta på bilder där du kanske inte känner en människa eller vet vad motivet föreställer. Tja, är det detta du vill titta på så är det bara att klicka vidare.

 


Det är mina värderingar om vad som är störst bäst och vackrast i hela världen, som visas på hemsidan. Det är mina värderingar och mina beslut om vad som skall visas på sidan, och jag försöker göra så mycket som möjligt själv. Fast Matts i Malmö stoppar in lite annat då och då. (Han är ju Webmaster för sidan – så vad gör man). Du kan läsa om sådant som jag vill dela med mig till omvärlden. Det blir tyvärr bara på svenska men har du kommit så här långt så behärskar du förmodligen det språket.

     

Du får dig till livs en salig blandning av mängder av onödigt vetande. Eller sådant som är högst personligt och bara kan läsas på denna sidan.

Med andra ord går du vidare och klickar så är du inte så mycket klokare än du var när du startade om man inte klassificerar "onödigt vetande" som en del av klokskap.
Uppdateringarna kommer när andan faller på och det är Matts i Malmö som hjälper mig att få in sakerna på sidan.